Bliv medlem
FORSIDEOM IUGPROJEKTERLOKALAFDELINGERSTØT IUGNYHEDER
Kom og hør IUG fortælle om vores erfaringer med virksomhedspartnerskaber ved CSR Masterclass 2016 den 3. marts
Hvidste du at
kolera er skyld i mere end 100.000 dødsfald hvert år? - en sygdom som oftest er forårsaget af forurenet drikkevand
CSR Masterclass 2016 den 3. marts

Kom og hør IUG fortælle om vores erfaringer med virksomhedspartnerskaber ved CSR Masterclass 2016 den 3. marts

Partnerskaber mellem virksomheder og NGO’er skaber værdi
Den 3. marts 2016 afholdes årets CSR Masterclass, hvor der bliver sat fokus på 9 af Danmarks stærkeste CSR-cases. Sideløbende afholdes der et seminar om CSR og den værdi samarbejdet mellem virksomheder og NGO’er kan skabe. IUG er sammen med Siemens Danmark og SOS Børnebyerne inviteret til at fortælle om samarbejdet om energirenoveringsprojektet på Zanzibar, et samarbejde der sidste år blev belønnet med CSR Partnership Prize 2015. Med i projektet er også Solar Group. Partnerne samarbejder om at renovere og energioptimere SOS Børnebyen på Zanzibar, og hver især bidrager parterne på eksemplarisk vis med bæredygtige og fremtidssikrede løsninger til gavn for beboerne i børnebyen og lokalområdet.

På konferencen vil bestyrelsesmedlem Frank Hansen og fundraiser Line Barslund fortælle om IUGs arbejde med virksomheder. Læs mere om oplægget på csr.dk

Tilmeld dig konferencen og få 20% rabat
CSR Master Class startede i 2015, og afholdes i år d. 3. marts. Kernen i konferencen er ni toneangivende virksomheder i dansk erhvervsliv: Skandia, L’Oreal, ISS Facility Services, Microsoft, Danske Bank, Arla Fonden, SGS og NCC. Hver især byder de på unikke cases på CSR indsatser og tilsammen giver det et billede af state-of-the-art for CSR i Danmark. Skandia lægger lokaler til arrangementet.

Konferencen finder sted på Kay Fiskers Plads 9, Ørestaden. Læs mere om programmet og tilmeld dig på HER. Husk at henvise til IUG ved din tilmelding - så får du 20% rabat.

Læs mere om IUGs arbejde på Zanzibar og modtagelsen af CSR Partnership Prize 2015:

Udskriv Udskriv

  Modtag IUGs nyhedsbrev

 

 

© Ingeniører uden Grænser 2013 Sitemap | Downloads | Kontakt