Bliv medlem
FORSIDEOM IUGPROJEKTERLOKALAFDELINGERSTØT IUGNYHEDER
IUG's udsendte team i Nepal har igennem den seneste uges tid indsamlet og doneret varmt tøj til ofrene for jordskælvet i Nepal.
Hvidste du at
IUG sammen med den lokale organisation Karwan Development Foundation (KDF) har udbredt et unikt advarselssystem, mod oversvømmelser i Pakistan
Genanvendelse af bygningsmaterialer efter jordskælv

IuG mission til Nepal for at hjælpe med genopbygning

Efter to jordskælv i Nepal i april og maj 2015 kæmper Nepal stadig med genopbygning af huse og infrastruktur. Tusinder af huse og lange strækninger af veje er ødelagte. Udfordringerne er ikke blevet mindre i de seneste måneder fordi en politisk tvist med Indien har ført til mangel på brændstof, hvilket har betydet en væsentlig reduktion af den internationale indsats.

I samarbejde med Emergency Architecture and Human Rights (EAHR) og Disaster Waste Recovery (DRC) har IuG taget initiativ til en appraisal mission med opgave at undersøge mulighederne for at støtte Nepal´s regering, FN, Dansk Røde Kors og andre danske NGO med kapacitetsopbygning inden for nedrivning af ødelagte huse og konstruktioner, genanvendelse af bygningsmaterialer og genopførelse af bygninger og veje med genanvendte materialer.

IuG har til hensigt at tilbyde workshops/træningskurser på tre forskellige niveauer, hver af en uges varighed, efterfulgt af opfølgende aktiviteter.  

Missionen til Nepal gennemføres i tiden 5. til 20 februar. I den første uge er der planlagt møder med UNDP, UNOPS, UNEP, Dansk Røde Kors, samt en række myndigheder og organisationer, der er involveret i genopbygningsarbejderne. Den anden uge vil gå med feltundersøgelser og opfølgende møder.

I missionen deltager Erik K. Lauritzen, Bente Christensen, Michele Di Marco og Pushpa Shigdel.
 


DTU tøjindsamling 2016

 

Udskriv Udskriv

  Modtag IUGs nyhedsbrev

 

 

© Ingeniører uden Grænser 2013 Sitemap | Downloads | Kontakt