Bliv medlem
FORSIDEOM IUGPROJEKTERLOKALAFDELINGERSTØT IUGNYHEDER
Hvidste du at
på folkeskolen Marmo Primary School i Tanzania bruger børnene hver dag to timer på at hente vand? Derfor har IUG bygget et tank til opsamling af regnvand og er nu ved at koble skolen til den offentlige vandforsyning
Invitation til markering af Vandets Dag - World Water Day 22.3.2017

World Water Day sætter fokus på vand som en af verdens mest værdifulde ressourcer – uundværlig for menneskeheden og naturen. I dag lider mange mennesker under problemer, som udspringer af mangel på adgang til rent vand. 663 millioner mennesker - 1 ud af 10 – har ikke adgang til rent vand. Samtidig ville adgang til rent vand mange steder i verden være nøglen til en mere bæredygtig og retfærdig verden. Det handler om, hvordan vi i fremtiden forvalter globale og lokale vandressourcer retfærdigt og bæredygtigt.

Ved markering af vandets dag d. 22.3 hos IUG vil Børnefonden og IUG sammen give hinanden sparrig på vores arbejde i mindre lokale samfund med at tilvejebringe adgang til rent vand. Fokus vil være på begge organisationers projekter i Vestafrika og centralt for aftenen vil være: borgerinddragelse, lokalt ejerskab og bæredygtighed specifikt med fokus på brugerbetaling.

Sted: Sankt Annæ Plads 16, 1250 Kbh. (ring på til reception – mødelokale 4 sal)

Tid: 18.00 – 20.00 (med indlagt pause med en forfriskning)

Program:

  • Velkomst ved Dorte L. Madsen Sek. IUG
  • Oplæg om Børnefondens integrerede tilgang til WASH i Vestafrika v. Iben Rasmine Østergaard Marcussen, program koordinator Børnefonden

Pause

  • Oplæg om borgerinddragelse, lokalt ejerskab og brugerbetaling v. Claudia Heim, konsulent (evaluering 2016 WASH i Sierra Leone, IUG)
  • Debat om forankring af ejerskab på WASH aktiviteter og bæredygtighed i form af brugerbetaling - hvorfor er det så svært, og hvor skal vi søge løsninger?
  • Afrunding 

 

Tilmelding 

 

 

 

Udskriv Udskriv

 

© Ingeniører uden Grænser 2013 Sitemap | Downloads | Kontakt