Bliv medlem
FORSIDEOM IUGPROJEKTERLOKALAFDELINGERSTØT IUGNYHEDER
Formålet med missionen til Kenema i Sierra Leone er at undersøge muligheden for et samarbejde vedrørende et affaldsprojekt i byen Kenema.
Hvidste du at
IUG sammen med den lokale organisation Karwan Development Foundation (KDF) har udbredt et unikt advarselssystem, mod oversvømmelser i Pakistan
IUG team i Sierra Leone vil se på håndtering af skrald

IUG team på vej til Sierra Leone for at se på håndtering af skrald og et muligt projekt til at støtte op om dette område i Kenema by.

Formålet med missionen til Kenema i Sierra Leone er at undersøge muligheden for et samarbejde vedrørende et affaldsprojekt i byen Kenema. De 3 gruppemedlemmer (Agnieszka Nielsen, Sarah Johansen og Nils Wodschow) skal i Kenema kortlægge den nuværende affaldssituation i byen lige fra indbyggernes huse til lossepladsen. Gruppen skal sammen med de ansvarlige i kommunen og IUGs lokale partner forsøge at udarbejde et fælles projekt, der kan forbedre affaldssituationen i Kenema og dermed indgå i kommunens arbejde med sundhed og miljø. De 3 gruppemedlemmer skal på deres mission til Kenema blandt andet også besøge nabobyen Bo, hvor et affaldsprojekt er i gang med at blive implementeret af en tysk NGO. Med hjælp fra IUG's lokale partner EWB SL skal gruppen forsøge at finde fælles forståelse for ydelser til- og omfang af et affaldsprojekt i Kenema med de lokale myndigheder, således at et egentligt projekt kan udarbejdes efterfølgende.

 


Agnieszka Nielsen


Sarah Johansen


Nils Wodschow


  

Udskriv Udskriv

  Modtag IUGs nyhedsbrev

 

 

© Ingeniører uden Grænser 2013 Sitemap | Downloads | Kontakt