Bliv medlem
FORSIDEOM IUGPROJEKTERLOKALAFDELINGERSTØT IUGNYHEDER
Julens glæder er så småt ved at falme i januars mørke dage, men hos IUG varmer vi os stadig ved de flotte donationer vi har modtaget i fra forskellige danske firmaer og deres medarbejdere.
Hvidste du at
et af de største problemer I Bolivia er mangel på drikkevand? – IUG har indgået et samarbejde med Caritas i Coroico, Bolivia om bl.a. drikkevand og affaldshåndtering
Julegaver der varmer året rundt

Julens glæder er så småt ved at falme i januars mørke dage, men hos IUG varmer vi os stadig ved de flotte donationer vi har modtaget i fra forskellige danske firmaer og deres medarbejdere. IUG har blandt andet modtaget juledonationer fra EnviDan A/S, Burmeister & Wain Scandinavian Contractor A/S, Process Engineering og medarbejdere i Rambøll A/S.


IUG vil gerne benytte lejligheden til at sige mange tak til de virksomheder og deres medarbejdere, der har valgt at donerer til os i forbindelse med julen. Juledonationerne er måske givet i forbindelse med julen, men hos IUG varmer de året rundt, da de er en stor hjælp i vores arbejde med at yde teknisk bistand til marginaliserede befolkningsgrupper, der ofte lever under fattigdomsgrænsen. 
 Julehilsen fra DinNødhjælp's børnehjem i Nigeria (projekt 080)

 

Udskriv Udskriv

  Modtag IUGs nyhedsbrev

 

 

© Ingeniører uden Grænser 2013 Sitemap | Downloads | Kontakt