Bliv medlem
FORSIDEOM IUGPROJEKTERLOKALAFDELINGERSTØT IUGNYHEDER
Hvidste du at
de voldsomme oversvømmelser i Pakistan i 2010, jævnede 800.000 huse med jorden? IUG har i samarbejde med DM Aid udført et genhusningsprojekt
Støt IUG hver gang du bruger mobilen

IUG har indgået et samarbejde med GreenSpeak, som er et nystartet mobilselskab, der vender sparegrisen på hovedet. Greenspeak vil donere sit overskud til gode formål i stedet for at udbetale høje direktørlønninger eller forgylde selskabets aktionærer.

Kunderne bestemmer

GreenSpeak er et nytænkende teleselskab, som involverer kunderne i, hvordan overskuddet skal fordeles. Det vil sige, at du kan støtte IUG ved at blive kunde, og dermed hjælpe IUG med at få del i GreenSpeaks løbende overskud.

Du kan støtte IUG via GreenSpeak på to forskellige måder. Når du opretter dig som kunde, giver GreenSpeak et engangsbeløb på 100 kroner til en organisation efter dit ønske. Derudover er du også med til at vælge, hvem det generelle overskud skal gå til ved afstemninger hvert kvartal.

Overskud til mere

GreenSpeak satser på kunder, som ønsker at gøre verden til et bedre sted i stedet for at spare 10 kroner på det billigste abonnement. I starten arbejder alle ansatte frivilligt, og i fremtiden vil ingen kunne tjene mere end 30.000 kroner. Derfor er priserne konkurrencedygtige.

Kvaliteten skal være i orden

GreenSpeak bruger Telenors netværk, som dækker 99% af befolkningen, og du har mulighed for at få hurtigt internet med 4G. Du kan læse mere om abonnementsmuligheder og tilmelde dig som kunde på greenspeak.dk.

På den måde støtter du IUG, hver gang du taler i telefon eller surfer på nettet.

Udskriv Udskriv

 

© Ingeniører uden Grænser 2013 Sitemap | Downloads | Kontakt