Bliv medlem
FORSIDEOM IUGPROJEKTERLOKALAFDELINGERSTØT IUGNYHEDER
I år har du mulighed for at købe julegaver til børn og voksne i Pakistan, Kenya og Sierra Leone.
Hvidste du at
IUG sammen med den lokale organisation Karwan Development Foundation (KDF) har udbredt et unikt advarselssystem, mod oversvømmelser i Pakistan
Giv en julegave med mening

Køb en julegave til en du holder af og støt samtidig op om IUG's projekter - det er en julegave med mening

Gennem Ingeniører uden Grænser har du i år mulighed for at hjælpe i lokalområderne og sikre, at fattige mennesker får adgang til helt basale ting som f.eks. mad på bordet og skolegang. Med andre ord, giv verdens fattige en julegave, der løser problemer der hvor de er.

I år kan du gennem en julegave til en du holder af, støtte børnene på børnehjemmet i Ruiru, Kenya med at komme i skole, hjælpe amputtees (ofre fra borgerkrigen) i Sierra Leone med at få mad på bordet gennem IUGs nye fødevaresikkerhedsprojekt, eller du kan støtte lokalbefolkningen i Mian Issa, Pakistan i at blive uddannet i katastrofeberedskab.

I alle tre tilfælde vil din støtte gå hånd-i-hånd med IUGs projekter. I IUG arbejder vi for at bekæmpe fattigdom ved at støtte befolkningsgrupper med bæredygtige tekniske og lokale løsninger. Vi tror på, at bæredygtighed er fundamentet for en bedre fremtid, hvorfor alle vores projekter bygger på princippet om hjælp til selvhjælp.

Kampagnen er desværre slut. Kontakt IUGs sekretariat hvis du ønsker at støtte et af vores projekter eller hold øje her på hjemmesiden for nye kampagnen. 
 

Udskriv Udskriv

  Modtag IUGs nyhedsbrev

 
 

 

© Ingeniører uden Grænser 2013 Sitemap | Downloads | Kontakt