Bliv medlem
FORSIDEOM IUGPROJEKTERLOKALAFDELINGERSTØT IUGNYHEDER
I Cambodia samarbejder IUG med Dansk Røde Kors & Cambodian Red Cross omkring teknisk bedømmelse og evaluering af vandforsyningen i tre landsbyer.
Hvidste du at
i Kétao, Togo, er der ingen toiletter? Derfor arbejder IUG på at forbedre de sanitære forhold
Innovation uden Grænser – En tværfaglig case competition

Innovationscenteret på DTU afholder sammen med Ingeniører uden Grænser og Care4People en konkurrence der skal udfordre de studerende til løsning af en konkret problemstilling fra et IUGs projekter. Arrangementet afholdes d. 4. maj.

De studerende ved DTU vil på dagen blive fordelt i tværfaglige grupper som skal løse en projektproblemstilling fra henholdsvis IUG og Care4People. IUG og Care4People vil bidrage med en højaktuel og realistisk projektproblemstilling der udfordrer de studerende på deres faglige viden. Processen har til formål at fremme de studerendes evne til at arbejde tværfagligt, anvende deres faglige viden samt det at indgå i en kreativ proces.

Ingeniører uden Grænser og Care4People vil indledningsvis holde oplæg der fortæller om deres aktiviteter, og føre de studerende ind i projektet der arbejdes med.

Arrangementet afsluttes ved at der kåres en vinder fra henholdsvis IUGs og Care4Peoples projektproblemstilling. Vinderen af IUGs projektproblemstilling vinder samtidig et års-medlemskab til IUG. Derefter fortsætter arrangementet med en festmiddag, hvor de studerende vil få mulighed for at hygge og reflektere over dagens forløb.

Tilmelding dig her 
 

Udskriv Udskriv

  Modtag IUGs nyhedsbrev

 

 

© Ingeniører uden Grænser 2013 Sitemap | Downloads | Kontakt