Bliv medlem
FORSIDEOM IUGPROJEKTERLOKALAFDELINGERSTØT IUGNYHEDER
I Cambodia samarbejder IUG med Dansk Røde Kors & Cambodian Red Cross omkring teknisk bedømmelse og evaluering af vandforsyningen i tre landsbyer.
Hvidste du at
ved at være frivillig i IUG er du med til at arbejde for FNs 2015 mål, som skal give mennesker i udviklingslande et bedre liv
Invitation til IUG fra UNFPA Innovation Unit

UVAs som integreret del af supply chain i sundhedssystemer

IUGs GIS gruppe er inviteret til at deltage i seminar hvor alternative og innovative tilgange til supply chain inden for sundhedsområdet belyses. Alle interesserede IUG medlemmer kan deltage.

Det åbne seminar vil blandt andet se på ubemandede luftfartøjssystemer som integreret del af sundhedssystemer. Dette felt har vundet enorm opmærksomhed blandt donorer verden over, hvorfor UNFPAs Innovation Unit vil søge at sætte området på dagsordenen ved dette seminar. UNFPA vil studere muligheden for at anvende UAV'er som en måde at forbedre supply chain til at understøtte sundhedssystemer, tage status på forskning frem til nu og søge kontakten til eksperter på området.

Ideen er at kombinere viden mellem fra forskellige FN-organer, Ingeniører uden Grænser, Robotclusters og Dansk Røde Kors og invitere studerende fra DTU, SDU og CBS School of Entrepreneurship i en berigende diskussion omkring kombinationen af den tekniske side, den humanitære side og erhvervslivet feasibility side.

Dato: 21 januar 2016

Tid: 9.30 – 15.00

FN byen, København

Læs den officielle indbydelse her

Tilmeld dig her

Udskriv Udskriv

  Modtag IUGs nyhedsbrev

 

 

© Ingeniører uden Grænser 2013 Sitemap | Downloads | Kontakt