Bliv medlem
FORSIDEOM IUGPROJEKTERLOKALAFDELINGERSTØT IUGNYHEDER
I weekenden var der Northside Festival i Aarhus, og IUG Aarhus var med.
Hvidste du at
på folkeskolen Marmo Primary School i Tanzania bruger børnene hver dag to timer på at hente vand? Derfor har IUG bygget et tank til opsamling af regnvand og er nu ved at koble skolen til den offentlige vandforsyning
IUG Aarhus på Northside Festival 2015

Seks frivillige fra IUG Aarhus brugte deres søndag eftermiddag på at vise forbipasserende på caminoen, som er strækningen mellem Aarhus by og festivalpladsen, hvad solceller også kan bruges til.

Selv om det var overskyet, gav solpanelerne tilstrækkelig med grøn elektricitet til både at holde musikken kørende og oplade de forbipasserendes mobiltelefoner.

De frivillige fra IUG Aarhus fik rig lejlighed til at tale med de mange festivaldeltagere om, hvad IUG laver. Blandt de forbipasserende var også en del unge ingeniører, som viste interesse for at engagere sig i IUG.


Her står Jesper og forklarer solcellers potentiale for to interesserede festivaldeltagere

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at de seks også havde en fantastisk dag sammen midt i festivalatmosfæren med musik og masser af hygge.

Du vil få rig lejlighed til at møde de seks fra IUG Aarhus igen senere på sommeren. Det sker under Aarhus Festuge 2015 (d. 28. august – 6. september), hvor de vil stå klar med IUG’s solpaneler i Mølleparken. Så mød op og få en snak om IUG, og ikke mindst få opladet din mobiltelefon med grøn energi!

En stor tak til de seks frivillige: Sune, Jesper, Daniel, Thorbjørn, Peter, Jörg fra IUG Aarhus.

Udskriv Udskriv

bliv frivillig i IUG

Vil du være frivillig?

Læs mere om at være frivillig i IUG

Se hvad vi søger hjælp til netop nu

Kontakt IUGs lokalafdelinger:

 
IUG Vest:
Anne-Mette Nielsen 
Mail: a-b-nielsen@hotmail.com
 
 
IUG Øst:
Georg Garbutt
Mobil: 60 16 68 39
 
IUG Syd:
Carsten Koch
Mail: ck@iug.dk
Mobil: 31 24 65 98

 

© Ingeniører uden Grænser 2013 Sitemap | Downloads | Kontakt