Bliv medlem
FORSIDEOM IUGPROJEKTERLOKALAFDELINGERSTØT IUGNYHEDER
I samarbejde med en lokal NGO er IUG i gang med at etablere en organisation, der kan gennemføre vandforsyningsrelaterede projekter i Kenema distriktet.
Hvidste du at
de voldsomme oversvømmelser i Pakistan i 2010, jævnede 800.000 huse med jorden? IUG har i samarbejde med DM Aid udført et genhusningsprojekt
WE DID IT!

Googles ansatte i England støtter massivt op om IUG’s aktiviteter i forbindelse med afholdelse af de ansattes interne indsamlingsuge, "Giving Week".

Blandt de ansatte hos Google blev der i den forgangne uge indsamlet 7400 engelske pund (76.967 DKK) til IUG’s aktiviteter i Kenema-distriktet i Sierra Leone.

Pengene skal bruges til at indkøbe og opstille solcelle-anlæg, så lokalbefolkningen kan få elektricitet til deres sundhedsklinik og ladestationer, som kan lade deres mobiltelefoner op.

IUG er meget begejstret for denne fantastisk flot opbakning, og vi takker for den stærke støtte og tro på IUG’s aktiviteter, som Googles ansatte har vist os fra England.

En særlig tak til Søren Koch, den danske Googlemand på kontoret i London, som har været drivkraften bag at få skabt opmærksomhed omkring IUG i England. 

Udskriv Udskriv

  Modtag IUGs nyhedsbrev

 

Læs mere om projektet i Sierra Leone

Vand, sanitet og skoler i Sierra Leone

Læs mere om projektet

 

© Ingeniører uden Grænser 2013 Sitemap | Downloads | Kontakt